Eeville ja Veronikalle mitalit SM-maastoista

6.5.2018


Team Hollon Voiman Eevi Siniketo ja Veronka Virtapohja saivat Perniön SM-maastoista tuliaisiksi N22-sarjan joukkuehopeamitalit.

Kolmas juoksija joukkueessa oli Eveliina Piippo, joka oli 10:s, Eevi oli 18:s ja Veronika 21:s. Veronikalle mitali oli uran ensimmäinen, Eeville ensimmäinen sitten 2013 T15-sarjan.

"Oikein hyvät juoksut kummaltakin. Eevi tosin lähti ehkä hiukan ylivauhtia, mikä kostautui hiukan toisella kierroksella. Hyvää taistelua ja esimerkiksi Eevin kilometrivauhti oli 15 sekuntia kovempi kuin viime vuoden SM-maastoissa paljon helpommalla reitillä", valmentaja Lauri Hollo sanoi.

"Veronikalle tämä oli hieno palkinto todella kovasta työstä ja sitoutumisesta urheiluun, kehitystä on tullut tosi paljon tämän harjoituskauden aikana."

N19-sarjassa Kiia Keinonen oli 15:s ja Aino Sikkinen 20:s.

"Ihan hyvät juoksut molemmilta, Ainolla oli taas melkoisia hengitysvaikeuksia. Niihin täytyy kyllä löytää joku syy. Kiia paineli tismalleen samaa tahtia kovalla reitillä kuin pm-maastojen 700 metriä lyhyemmällä ja täysin tasaisella reitillä", Hollo sanoi.

T15-sarjassa HerttaVihreälehto oli 40:s, P14-sarjassa Aapo Harala 43:s ja Patrik Järvinen 44:s. N17-sarjassa Venla Harala oli 42:s.

"Oikein hyviä juoksuja, esimerkiksi Patu paransi kilsavauhtia pm-maastoista peräti 15 sekuntia, Aapo seitsemän sekuntia. Paljon on kaikilla töitä edessä, mutta tästä on mukava jatkaa kohti kesän kilpailukautta", koutsi kertoi.