Uutisia

Team Hollon Voiman Patrik Järvinen juoksi 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa Lahdessa 1500 metrin pronssille, ennätys parani yhdeksän sekuntia. 800 metrillä Patu oli viides.
Tiimin Alisa Aalto pääsi uransa ensimmäisissä Kalevan kisoissa heti 400 metrin finaaliin. Lopullinen sijoitus oli kahdeksas.
Team Hollon Voiman heinäkuu on sujunut mukavissa merkeissä, ennätyksiä on paukkunut mukavalla tahdilla. Silti Kalevan kisoihin ensi viikonloppuna lähtee vain Alisa Aalto.
Team Hollon Voiman 23-vuotias Veronika Virtapohja paranteli mukavasti ennätyksiään Jämsän kestävyysjuoksukarnevaaleilla. Ennätys tuli niin 800 kuin 1500 metrilläkin.
Team Hollon Voiman riveistä kuusi urheilijaa osallistuu perjantaina Keuruun juhannuskisoihin. Markus Jutila ja Iina Lehtimäki juoksevat kauden avauskisansa 100 metrillä, Patrik Järvinen juoksee 100 ja 800 metriä, 800 metrillä ovat mukana myös Kalle Lahtinen ja Venla Harala, Maria Peltoniemi juoksee 3000 metriä.
Team Hollon Voiman kausi on nytkähtämässä hiljakseen toden teolla käyntiin. Muutamia ennätyksiäkin on jo syntynyt, vaikka läheskään kaikki eivät ole edes vielä kisakautta avanneet. Ennätyksistä ovat vastanneet P15-sarjan Patrik Järvinen ja N17-sarjan Maria Peltoniemi.
SM-maastot juostiin sunnuntaina Janakkalan Kiipulan rankoissa maastoissa. Team Hollon Voiman tuliaisina oli kaksi SM-mitalia. Ne ottivat Patrik Järvinen P15 4 kilometrin joukkuekilpailusta ja Kiia Keinonen saman matkan N19-sarjan joukkuekisasta.
Team Hollon Voiman Espanjan leiri Torreviejassa sujui mainiosti. Loukkaantumisilta vältyttiin pitkälti ja lähes kaikki urheilijat saivat tehtyä leirin harjoitukset tismalleen suunnitellusti.
Team Hollon Voiman Kiia Keinonen juoksi mainiot juniorien SM-hallit Joensuussa. N19 sarjan 800 metriltä irtosi upeasti pronssia ennätysajalla 2.16,88. Aika on myös parempi kuin Kiian aikaisempi ulkorataennätys.
Team Hollon Voiman 20-vuotias Alisa Aalto juoksi 400 metrillä uuden upean ennätyksensä 56,41 SM-halleissa Kuopiossa lauantaina. Entinen ennätys parani liki sekunnilla.
Team Hollon Voiman hallikausi on sujunut erittäin hyvin. Jo useampikin urheilija on juossut hallissa parempia tuloksia kuin koskaan edes ulkoradoilla. Viikonloppuna SM-halleissa tiimiä edustavat Alisa Aalto, Samuli Losoi ja Eetu Pöyry.
Team Hollon Voiman urheilijat ovat aloittaneet hallikauden mainiosti. Ennätyksiä on tullut tukkukaupalla. Perjantaina tiimistä seitsemän urheilijaa juoksee perinteisissä Turun OP-viesteissä.
47-vuotias Jarkko Welling on Team Hollon Voiman uusi voimavalmentaja. Entinen valmentaja Anne Vakkala joutui jäämään sivuun viime kauden jälkeen. Jaakko Kailajärvi jatkaa yhä myös voimapuolen valmennustiimissä.
Team Hollon Voiman uusi kausi on jo hyvässä vauhdissa. Se toi tullessaan myös muutoksia ryhmään, kun mukaan liittyivät Samuli Losoi ja Maria Peltoniemi. Vastaavasti Jemina Forss ja Aino Sikkinen lähtivät ryhmästä.
Team Hollon Voiman kausi päättyi virallisesti Espanjan Castellonissa pidettyyn 19-vuotiaiden Eurooppa cupin A-ryhmän kilpailuun. Tiimistä mukana olivat Alisa Aalto, Kiia Keinonen, Jemina Forss ja Aino Sikkinen.
Team Hollon Voiman juoksijat esiintyivät mainiosti viestijuoksun SM-kilpailuissa. Kotiin tuomisina oli yhteensä yhdeksän mitalia.
Team Hollon Voiman 21-vuotias Iina Lehtimäki juoksi Seinäjoen Tähtikisoissa keskiviikkona 100 metrin ennätyksensä 12,39, 19-vuotias Alisa Aalto pinkoi ennätyslukemikseen 12,54.
Team Hollon Voiman 17-vuotias Jemina Forss oli viikonloppuna Tanskassa 19-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa. 800 metriltä irtosi mainio nelostila.
Team Hollon Voiman nuorin kalusto eli 14v Patrik Järvinen ja 15v Aapo Harala onnistuivat hienosti ikäluokkien SM-kilpailuissa Saarijärvellä. Tuloksena oli neljästä juoksusta kaksi mitalia, viitossija ja kolme ennätystä.
Tiimin 17-vuotias Jemina Forss valittiin 19-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin, jotka käydään ensi viikonloppuna Tanskan Hvidovressa.