Uutisia

SM-viestit juostiin viikonloppuna Oulussa. Team Hollon voiman urheilijat suoriutuivat kautta linjan mainiosti, mitalejakin tuli viisi kappaletta. 14-vuotiaan Iida Kastarisen palkintokaappiin tuli kaksi kultaa ja yksi hopeamitali.
Team Hollon Voiman 21-vuotias Kiia Keinonen osallistui kotikentällä Ratinassa toista kertaa urallaan Kalevan kisoihin. Tuloksena oli mainiot 8. sijat niin 800 kuin 1500 metrilläkin.
Kalevan kisat käydään ensi viikonloppuna Ratinassa. Team Hollon Voimasta mukana ovat Kiia Keinonen ja Samuli Losoi. Kiia juoksee perjantaina 1500 metriä ja lauantaina 800 metrin alkuerät sekä sunnuntaina toivottavasti finaalin. Samuli on ensi kertaa mukana kalevalaisissa ja mittaa kuntoaan perjantaina 400 metrin alkuerissä.
Tiimin Iida Kastarinen oli mukana Lohjalla 14-vuotiaiden SM-viisiottelussa. Kotiin viemisinä oli hienosti pronssimitali. Päätösmatkalla 800 metrillä Iida otti komean lajivoiton hyvällä ajalla 2.25,57, korkeudessa ennätys parani seitsemän senttiä tulokseen 153.
Team Hollon Voiman Kiia Keinonen juoksi Lahden Motonet GP:ssä torstaina 800 metrin ennätyksensä 2.09,20. Vanha ennätys parani 0,21 sekuntia ja viime kesästä on kehitystä tullut nyt 3,86 sekuntia.
19v ja 22v SM-kilpailut käytiin viikonloppuna Turussa. Team Hollon Voiman panos oli vahva. Kiia Keinonen otti pronssia N22 800 metriltä, Nuutti Lintunen nappasi nelossijat sekä M19 1500 metriltä että 5000 metriltä.
Viikonloppuna käytiin Kokkolassa 14-15-vuotiaiden SM-kilpailut ja Hyvinkäällä 16-17-vuotiaiden vastaavat kisat. Team Hollon Voiman kolmikko Iida Kastarinen, Juuli Saloniemi ja Patrik Järvinen tekivät hienoa jälkeä. Iida otti kisoista kaksi mitalia.
Nokialla kisailtiin keskiviikkona ja torstaina aikuisten piirinmestaruuskilpailuissa. Tiimistä olivat mukana Samuli Losoi, Kiia Keinonen, Nuutti Lintunen ja Elias Marjamäki. Ennätyksiä paukkui kaikkiaan kolme kappaletta.
Lappeenrannassa käytiin viikonloppuna perinteinen junioriyleisurheilun suurtapahtuma Youth Athletic Games. Team Hollon Voiman Iida Kastarinen ja Juuli Saloniemi tekivät hienoa tulosta lajissa kuin lajissa. Se lupaa hyvää loppukaudelle.
Tiimin 14-vuotiaat Juuli Saloniemi ja Iida Kastarinen juoksivat mainiosti Hämeen piirinmestaruuskilpailuissa Ratinassa. Ennätyksiä syntyi liukuhihnalta.
Team Hollon Voiman 21-vuotias Kiia Keinonen paineli Joensuun Motonet GP:ssä 1500 metrin komean ennätyksensä 4.32,22. Hallikaudella juostusta ennätyksestä lohkesi pois 3,77 sekuntia ja viime kesästä liki kahdeksan sekuntia.
Tiimin 25-vuotias Samuli Losoi paranteli 400 metrin ennätystään lauantaina Tampereen Kesäkirmaisuissa. Ratakierros kulki ensi kertaa alle 50 sekunnin, kun Samulin voittoaika kilpailussa oli 49,91. Myös T14-sarjan Iida Kastarinen ja Juuli Saloniemi tekivät mainioita tuloksia.
Team Hollon Voiman 21-vuotias Kiia Keinonen juoksi maanantaina Paavo Nurmi Gamesin kansallisessa erässä uuden komean 800 metrin ennätyksensä. Aika 2.09,41 on 2,07 sekuntia parempi kuin Kiian aikaisempi ennätys, joka syntyi hallikaudella.
Tiimin urheilijat kilpailivat ansiokkaasti Turun Tilastopajacupissa. 19-vuotias Nuutti Lintunen paransi 3000 metrin ennätystään peräti 18 sekuntia aikaan 9.01,06, mikä on ikäluokan nelosaika Suomen tilastoissa.
Keskiviikkona Lempäälässä juostiin Hämeen piirinmestaruusmaastot. Team Hollon Voimasta oli mukana neljä urheilijaa. Kiia Keinonen voitti naisten 4 kilometrin matkan ja samalla matkalla M19-sarjan voittoa juhli Nuutti Lintunen.
Tiimin Kiia Keinonen otti kaksi mitalia Tampereella nuorten sisäratojen SM-kilpailuissa. Lisäksi plakkariin tuli kaksi ennätystä ja yksi nelossija. Startteja 40 tuntiin tuli kolme kappaletta, mutta vielä viimeisessä lajissakin 3000 metrillä syntyi selkeä ennätys.
Team Hollon Voiman Kiia Keinonen oli viikonloppuna Jyväskylän SM-hallikilpailuissa kahdeksas niin 400 kuin 800 metrilläkin. Molemmissa lajeissa syntyi uusi ennätys.
Koronarajoitusten vuoksi hallikausi on ollut monessakin suhteessa hiukan hankala. Kilpailemaan on kuitenkin onneksi päästy ja Team Hollon Voiman urheilijat ovat tehneet hienoa jälkeä.
Team Hollon Voiman pääluku kasvaa, kun tulevalla kaudella mukaan tulevat 2007 syntyneet Iida Kastarinen ja Juuli Saloniemi. Tiimissä on kaudella 2020-2021 12,5 urheilijaa.
Team Hollon Voiman urheilijat urakoivat vahvasti SM-viesteissä Kotkassa Pyrinnön punavalkoisissa väreissä. Hyvistä esityksistä huolimatta ainoan mitalin nappasi tällä kertaa 16-vuotias Patrik Järvinen, joka oli nostettu kovaan M19-sarjan 4x400 metrin joukkueeseen.