Uutisia

47-vuotias Jarkko Welling on Team Hollon Voiman uusi voimavalmentaja. Entinen valmentaja Anne Vakkala joutui jäämään sivuun viime kauden jälkeen. Jaakko Kailajärvi jatkaa yhä myös voimapuolen valmennustiimissä.
Team Hollon Voiman uusi kausi on jo hyvässä vauhdissa. Se toi tullessaan myös muutoksia ryhmään, kun mukaan liittyivät Samuli Losoi ja Maria Peltoniemi. Vastaavasti Jemina Forss ja Aino Sikkinen lähtivät ryhmästä.
Team Hollon Voiman kausi päättyi virallisesti Espanjan Castellonissa pidettyyn 19-vuotiaiden Eurooppa cupin A-ryhmän kilpailuun. Tiimistä mukana olivat Alisa Aalto, Kiia Keinonen, Jemina Forss ja Aino Sikkinen.
Team Hollon Voiman juoksijat esiintyivät mainiosti viestijuoksun SM-kilpailuissa. Kotiin tuomisina oli yhteensä yhdeksän mitalia.
Team Hollon Voiman 21-vuotias Iina Lehtimäki juoksi Seinäjoen Tähtikisoissa keskiviikkona 100 metrin ennätyksensä 12,39, 19-vuotias Alisa Aalto pinkoi ennätyslukemikseen 12,54.
Team Hollon Voiman 17-vuotias Jemina Forss oli viikonloppuna Tanskassa 19-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa. 800 metriltä irtosi mainio nelostila.
Team Hollon Voiman nuorin kalusto eli 14v Patrik Järvinen ja 15v Aapo Harala onnistuivat hienosti ikäluokkien SM-kilpailuissa Saarijärvellä. Tuloksena oli neljästä juoksusta kaksi mitalia, viitossija ja kolme ennätystä.
Tiimin 17-vuotias Jemina Forss valittiin 19-vuotiaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin, jotka käydään ensi viikonloppuna Tanskan Hvidovressa.
Laitilassa käytiin 19- ja 22-vuotiaiden SM-kilpailut. Team Hollon Voiman saldo oli kaksi mitalia, tukku ennätyksiä ja hienoja suorituksia. Jemina Forss otti N19 sarjassa mitalit 800 ja 1500 metrillä.
Tiimin 17-vuotias Jemina Forss selvisi Kalevan kisojen 800 metrin finaaliin viikonloppuna. Finaalissa sijoitus oli 8:s ja aika 2.13,72. Alkueräaika oli 2.13,52.
Team Hollon Voiman urheilijoiden kisakausi on käynnistymässä täydellä höyryllä. Kalle Lahtinen, Patrik Järvinen, Aapo Harala ja Veronika Virtapohja ovat jo parannelleet ennätyksiään mukavasti.
Team Hollon Voiman Eevi Siniketo ja Veronka Virtapohja saivat Perniön SM-maastoista tuliaisiksi N22-sarjan joukkuehopeamitalit.
Team Hollon Voiman urheilijoista kahdeksan oli mukana Hatanpään Arboretumissa juostuissa pm-maastoissa. Jaakko Laakso vei voiton miesten 6 kilometrillä.
Team Hollon Voiman kohta 15-vuotias Aapo Harala juoksi komeasti Tampere Junior Indoor Gamesien P15-sarjan 300 metrillä. Ennätys parani kesästä yli kolme sekuntia.
Kesällä 17 vuotta täyttävä Kalle Lahtinen juoksi Tampere Junior Indoor Gamesissa mainiosti 800 metrillä. Sijoitus oli neljäs ja ennätys parani kirkkaasti.
Team Hollon Voima lähti nuorten SM-hallikilpailuihin seitsemän urheilijan voimin. Aino Sikkinen ja Satu-Maaria Pentinlehto sairastuivat valitettavasti kisojen alla, eivätkä päässeet mukaan. Tuloksena oli tukku ennätyksiä ja hyviä sijoituksia.
Aikuisten SM-hallit käytiin Helsingissä. Tiimistä mukana olivat Henri Mutanen 4x200 metrin viestissä, Iina Lehtimäki 200 metrillä ja Alisa Aalto 400 metrillä. Molemmat olivat mukana myös N 4x200 metrin kakkosjoukkueessa.
Team Hollon Voiman urheilijat kisailivat viikonloppuna onnistuneesti Jyväskylässä, Helsingissä ja Lahdessa. Ennätyksiä syntyi roppakaupalla.
Team Hollon Voiman urheilijoilla oli tiukka viikonloppu, kun osa kilpaili sekä perjantaina että lauantaina. Lauantaina 400 metrillä Alisa Aalto juoksi Helsingissä halliennätyksensä 60,32 ja Veronika Virtapohja Tampereella ennätyksensä 65,28.
Tampereen kansalliset kilpailut sujuivat Team Hollon Voimalta mainiosti. Neljä urheilijaa teki paremman tuloksen kuin koskaan ulkoradallakaan, neljä halliennätyksenä.