Juoksukoulu

Team Hollon Voiman juoksukoulu 

Team Hollon Voiman juoksukoulussa saat opastusta ja ohjelmointia harjoitteluusi tamperelaisen pika- ja kestävyysjuoksujen huippuvalmentajan Lauri Hollon ohjeilla. Asetetaan yhdessä tavoitteesi, oli se sitten Cooperin testi, 10 kilometrin juokseminen pysähtymättä tai vaikkapa kokonaisen maratonin selättäminen.

Juoksukoulumme on Suomen Urheiluliiton virallinen juoksukoulu (www.juoksukoulu.fi) ja se oli vuonna 2011 SUL:n Juoksukoulujen pilottikokeiluna. 

Toimimme ns liukuvalla periaatteella eli koulu ei varsinaisesti ala mistään tietystä päivämäärästä vaan toimintamme jatkuu koko ajan ja mukaan voi iittyä koska tahansa. Voit asettaa itsellesi tavoitteen ja olla mukana tavoitekilpailuusi asti tai jatkaa ihan niin pitkään porukassa, kun intoa riittää.

Lähde rohkeasti mukaan tavoittelemaan omia rajojasi! 

TAKUU 1: Neljän kuukauden harjoittelulla jokainen meistä juoksee puolimaratonin pysähtymättä läpi.

TAKUU 2: Maksu suoritetaan vasta 2 viikon tutustumisjakson jälkeen. Jos et ole tyytyväinen toimintaan, voit jäädä pois ilman kustannuksia.

Jos haluat parantaa vauhtiasi, kehittää tekniikkaasi tai ihan vain pohdiskella kaikenlaisia juoksemiseen liittyviä haasteita, tämä on sinulle oikea paikka.

Hemmottele itseäsi lähtemällä rohkeasti kohentamaan kuntoasi ja elämänlaatuasi. Tai tarjoa yrityksesi kuntohirmuille uudenlainen bonus juoksukoulun muodossa!

Tarjoamme:

- Kuntotestaus ja tekniikka-analyysit perinteisin menetelmin. Yhteinen tavoiteasettelu.

- Yksilöllinen harjoitusohjelma sekä nettiharjoituspäiväkirja, jonka avulla voit pitää yhteyttä valmentajaasi vaikka päivittäin sekä seurata omaa harjoitteluasi.

- Yhteinen harjoitus joka viikko, jonka yhteydessä voit kysellä valmentajalta kaikkea mieltä vaivaavaa ja läpikäydä menneen harjoitusviikon tuntemuksia.

- Tarvittaessa ravintovalmennusta, apua juoksukenkien valintaan ja ylipäätään käytännön konkreettista ja nopeaa apua tilanteessa kuin tilanteessa. Valmentaja on hereillä ja tavoitettavissa joka päivä!

- Mitä tarvitset? Sykemittari, lenkkivarusteet ja ennakkoluuloton asenne. Lähde haastamaan itsesi!

Hinta: 50 euroa + alv 10% / kk, vuonna 2019 alkaen voit maksaa Juoksukoulun myös Smartum-liikuntaseteleillä.

Yhteystiedot:

Lauri Hollo, valmentaja

p. 050-5247748

lauri.hollo@hollonvoima.fi