Juoksukoulu pyörii koko ajan - ilmoittaudu mukaan

28.8.2012

Team Hollon Voiman juoksukoulu pyörii täydellä teholla koko ajan. Mukaan voi liittyä ihan milloin tahansa ja olla mukana niin pitkään kuin haluaa.

- Tämä liukuva systeemi on osoittautunut oikein toimivaksi. Silloin kenenkään ei tarvitse orjallisesti asettaa tavoitettaan johonkin tiettyyn kahlitsevaan päivämäärään. Ja jos tulee esimerkiksi sairasteluja tai loukkaantumisia, voi hyvin siirtää tavoitteensa myöhemmäksi ja jatkaa harjoittelua porukassa, kertoo Juoksukoulun valmentaja Late Hollo.

Harjoituksia pidettään edelleen kerran viikossa, yleensä lähtöpaikkana on Ratina tai Pyynikin näkötorni. Lumen tultua treenaamme ahkerasti myös Pirkkahallissa.

Tällä hetkellä mukana on viitisentoista juoksijaa, osalla tavoittena on kohentaa 1500 metrin tai Cooperin testin tulosta, toisessa ääripäässä tähdätään maratonille.

- Yhteiset treenit ovat aika tehokkaita ja painottuvat juoksutekniikkaan sekä usein hiukan nopeamman juoksemisen hallintaan, mitä kautta jokainen oppii entistä paremmin hallitsemaan askellustaan myös omissa tavoitevauhdeissaan sekä kevyemmillä lenkeillä, Hollo kertoo.